top of page
Mobile Casting logotyp

Mobile Casting för produktioner

Många rollsättare möter långa och opålitliga casting-processer, dessutom med tung admin, oavsett rollens storlek. Mobile Casting, skapat av branschfolk, effektiviserar och förenklar hela din process. Med oss blir varje steg smidigare och mer pålitligt. Välkommen till en enklare casting!

Samla talanger i projektmappar

Mobile Casting är uppdelat i redigeringsbara projektmappar som ger dig en tydlig överblick över aktuell casting i både pågående och avslutande projekt.

Mobile Casting Webbapp - Dashboard för uppdragsgivare att skapa och redigera casting projekt

Mobile Casting visar endast talanger som matchar din sökning

Med Mobile Casting sparar du tid och slipper rensa bort ansökningar som inte matchar ditt projekt. Du söker ut rätt kandidater med hjälp av vår AI. De får sedan ett meddelande där de kan välja att tacka ja eller nej till ditt projekt. Enkelt och kostnadseffektivt.

Ladda upp och skicka förhandskontrakt

Ladda upp ett förhandskontrakt med information om rollen där din valda cast kan signera och intyga att de har läst och accepterar förutsättningarna för projektet.

Vanliga frågor

  • Mobile Casting skiljer sig från andra castingtjänster på flera sätt, men en av de mest unika fördelarna är vår betalningsmodell. Istället för att använda månadsavgifter, vilket ofta leder till att talanger anmäler sig till många uppdrag utan att noggrant överväga lämpligheten, använder vi micro-betalningar för ansökningar av specifika roller. Det säkerställer att endast talanger som är seriöst intresserade och passande för rollen söker. Det förenklar och effektiviserar din castingprocess betydligt, gör den snabbare och mer träffsäker. Dessutom har du som castare möjlighet att ge bort Casting Coins till talanger som du anser är särskilt lämpliga för ditt projekt och uppmuntra dem att ansöka om rollen. Detta tillvägagångssätt bidrar till en mer målinriktad och engagerad sökprocess för båda parter.

  • Mobile Casting är designad av några av Sveriges ledande säkerhetsexperter. Vi använder modern krypteringsteknik för att skydda vårt innehåll och vår databas, vilket gör det extremt svårt för obehöriga att få tillgång till känslig information.

  • När du skapat ett uppdrag och valt ut dina sökkriterier genererar databasen en lista med relevanta träffar (ditt första urval). Sedan skickar du ett jobberbjudande till de talanger du är intresserad av. De talanger som tackat ja blir ditt andra urval och då kan du antingen begära self-tape eller direkt välja ut vilka du vill gå vidare med. Slutligen skickas ett förhandskontrakt till de talanger du vill anlita. Förhandskontraktet godkänns av talangerna direkt i appen. 

  • För varje uppdrag skapas en unik QR-kod. När talangen anländer till inspelningsplatsen skannar de QR-koden. Det ger oss en bekräftelse på att talangen har anlänt. Det är dock fortfarande castarens ansvar att verifiera att talangen faktiskt deltagit vid inspelningen.

Mobile Casting är en innovativ spelare inom castingbranchen och därför får vi en del frågor kring tjänsten. Här har vi besvarat våra användares vanligaste frågor.

 

Hittar du inte det du söker? Mejla då hello@mobilecasting.se

Behöver du teknisk support? Gå till vår supportsida

Bli testanvändare

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

Kontakta och dela talanger direkt i portalen

Inga fler röriga mejl-inkorgar. Nu kan du sköta kontakt med talangerna direkt från dina projektmappar.

bottom of page