top of page
Mobile Casting logotyp
  • Skribentens bildSaga Krusell

Frukostseminarium med Mobile Casting

Uppdaterat: 13 majVälkommen till lanseringseventet för partnerskapet mellan Mobile Casting och Invoicery Business – ert nya säkra castingverktyg!


29 MAJ 09:00-10:30

GAMLA BROGATAN 13


Mobile Casting är en helt ny plattform för produktionsbolag och castare, framtaget för att förenkla castingprocessen. 


Det innebär en snabbare, säkrare och mer effektiv väg till rätt rollsättning. Genom att integrera avancerad AI-teknologi med insikter från grundarnas långa erfarenhet inom film- och TV-produktion, säkerställer vi att varje castingbeslut är precist och engagerande - utan att kompromissa med de nya och ofta komplexa reglerna och lagstiftningen kring integritet och säkerhet som produktioner numera måste förhålla sig till. 


I vårt nya samarbete med Invoicery Business, som är experter inom löneadministration och personaladministration och systerbolag till Frilans Finans, tar vi även hand om era administrativa behov på ett sätt som sparar både tid och pengar. En expert från Invoicery Buisness samt en ledande specialist på GDPR kommer att dela med sig av sina insikter. 


Datum: Onsdag 29 maj

Tid: 09.00-10.30

Plats: Gamla Brogatan 13, Frilans Finans besökskontor 


Delta i vårt inspirerande morgonevent med frukost, insikter och utmärkta nätverksmöjligheter. Upptäck hur Mobile Casting och vårt nya partnerskap med Invoicery Business kan underlätta både castingprocessen och administrationen kring arvoden!


OBS! Det finns ett begränsat antal platser till detta event.コメント


bottom of page