top of page
Mobile Casting logotyp
  • Skribentens bildSaga Krusell

Mingla, nätverka och ta del av Mobile Castings nya castingapp

Uppdaterat: 15 maj


Var med och utforska nya möjligheter med Mobile Casting och vår nya samarbetspartner Invoicery Business, som är systerbolag till Frilans Finans!

29 MAJ 17.30 - 19.30
GAMLA BROGATAN 13

Välkommen till ett inspirerande event där du som skådespelare, statist eller annan talang får chansen att nätverka och upptäcka vår revolutionerande castingapp. Mobile Casting erbjuder en enklare, snabbare och säkrare väg till din nästa roll. I vårt samarbete med Invoicery Business förenklar vi också den viktiga ”detaljen” – att få betalt! 


Datum: Onsdag 29 maj

Tid: 17.30 - 19.30

Plats: Gamla Brogatan 13, Frilans Finans besökskontor


Mobile Casting förändrar spelreglerna. Vår unika modell innebär att du blir vald baserat på din profil, vilket ökar chanserna för att landa relevanta uppdrag. Din profil är säker och endast tillgänglig för verifierade branschprofessionella, vilket garanterar GDPR-kompatibilitet. 


Registrera dig gratis på vår plattform under eventet och få möjlighet att ta snygga bilder för din profil i en proffsig miljö. Invoicery Business kommer också att visa hur du enkelt kan få betalt för ditt arbete med hjälp av deras tjänst. Avsluta kvällen med mingel, bubbel och snittar och knyt värdefulla kontakter inom branschen!


OBS! Det finns ett begränsat antal platser till detta event.Comments


bottom of page